La inauguració de la plaça na Margarita Muns Casellas es farà aquest dissabte 2 d'abril

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 00:00

A l'espai de davant la seu de l'EBAS, Avinguda Maresme, 23.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta inaugura aquest dissabte la primera plaça del municipi que portarà nom de dona. En concret estarà dedicada a na Margarita Muns Casellas, una cebrianenca que en temps de precarietat sanitària i de transport va col·laborar de forma activa i desinteressada amb el doctor Tió a posar injeccions a domicili als cebrianencs i cebrianenques que les necessitaven. El doctor Tió pujava a visitar des de Sant Pol i, com era habitual en aquells temps, receptava medicaments injectables. Sant Cebrià no tenia consultori mèdic ni metge ni infermera assignats. Va fer una gran labor social indiscutible per a la qual va haver d'aprendre a administrar els vials.

La inauguració serà aquest dissabte 2 d'abril a les 13.00h. a l’espai de davant de la seu de l’Equip Bàsic d’Atenció Socials (EBAS), a l’Avinguda Maresme, 23.

Recordem que l'acte s'havia de celebrar el passat 12 de març dins les activitats de la setmana de la dona organitzades pel consistori cebrianenc, però es va haver d'anul·lar per les condicions meteorològiques.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 17:11