L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament organitza el curs de monitor de lleure infantil i juvenil

Dijous, 23 de febrer de 2023

Es tracta d’un curs intensiu i gratuït, dirigit a nois i noies de 18 a 29 anys, que tindrà lloc durant les vacances de Setmana Santa i caps de setmana 

L'Àrea de Joventut de L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, juntament amb Orientactiva, organitzarà a partir del 31 de març, al Punt Jove, el curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil. Es tracta d’un curs intensiu i gratuït dirigit a nois i noies de 18 a 29 anys que tindrà lloc durant les vacances de Setmana Santa i caps de setmana i que ja compta amb el període de sol·licituds obert.

Una activitat educativa i formativa que prepara l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys.

Per inscriure't cal gestionar el tràmit d’inscripció CLICANT AQUÍ


ESTRUCTURA DEL CURS: El curs de monitors/es de lleure s’estructura en tres parts que fan el total de les 310 hores: Part lectiva (100 hores presencials + 25 hores online) + Pràctiques (160 hores) + Memòria (25 hores).

CALENDARI DE LES CLASSES PRESENCIALS: Les classes presencials tindran lloc de 9 a 13h, i de 14 a 18h, i diumenges de 9 a 14h, al Punt Jove. Els dies de les classes presencials seran els següents:

Març: 31
Abril: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 16, 22, 23
Maig: 6, 7, 13, 14

REQUISITS PER ACCEDIR: Has de tenir els 18 anys complerts el primer dia de curs. Encara que els facis durant el curs, no serà possible, has de tenir-los complerts el primer dia de curs.

No cal ser resident a Sant Cebrià de Vallalta, però en cas d’omplir places tindran prioritat els residents del municipi. 

TÍTOL QUE SOBTÈ: Curs reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. S’aconsegueix el diploma i carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil atorgat per la Generalitat de Catalunya, un cop siguis apte tant a la part teòrica com a la pràctica. 

SORTIDES PROFESSIONALS

- Monitor de lleure en escoles i colònies d'estiu
- Monitor de lleure en menjadors escolars
- Monitor de lleure en activitats extraescolars
- Crear la teva pròpia empresa del lleure
- Coordinador d'activitats lúdiques infantils i juvenils
- Accés al Curs de Director de Lleure

PER A MÉS INFORMACIÓ

info.orientactiva@gmail.com
cursos.orientactiva@gmail.com
696897361 - 722181849

Per inscriure't cal gestionar el tràmit d’inscripció CLICANT AQUÍ

Darrera actualització: 15.03.2023 | 11:18