L'equip de vòlei de l'AFA de l'IE El Pi Gros comença a competir a la lliga del Consell Esportiu del Maresme

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest dissabte 4 de novembre a les 12 del migdia, l'equip de vòlei de l'AFA de l'IE El Pi Gros començarà a competir a la lliga del Consell Esportiu del Maresme. I ho farà en el mateix escenari on entrena cada dilluns i dimecres, a la pista del patí de l'IE El Pi Gros, contra el CV Masnou cadet groc.

L'equip, que és mixt i està compost per jugadores i jugadors de 2n i 4t d'ESO, ja té un recorregut de 2 anys en el qual només entrenaven, però enguany fan un pas endavant i comencen a competir en una lliga per primera vegada. "Destaco les ganes i la gran predisposició de totes les jugadores i els jugadors que tenen moltes ganes d'aprendre i de passar-s'ho bé", assegura Núria Cuní, que s'estrena aquesta temporada com a entrenadora de l'equip.

Actualment l'equip el formen 9 membres i, tot i que només compta amb jugadors i jugadores de 2n i 4t d'ESO, està obert a tots els alumnes de 1r fins a 4t d'ESO. De fet, l'objectiu és poder arribar a comptar amb 12 membres. És per això que fan una crida a tots els alumnes d'ESO que hi vulguin formar part: "Es divertiran, faran exercici físic i aprendran un nou esport", destaca l'entrenadora, Núria Cuní. Els entrenaments de l'equip són els dilluns i els dimecres de 17 a 18 hores.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 11:33