Les escoles bressol de la Vallalta seguiran gaudint de menjadors ecològics

Dimarts, 6 de setembre de 2016

Les escoles bressol de Sant Cebrià, Sant Iscle i Sant Pol seguiran tenint els dos propers cursos menjador ecològic sent les úniques de Catalunya que ofereixen una dieta íntegrament ecològica i de proximitat. Orígens, l'empresa que ha creat en Kiku Busquets, el cuiner que des d'aquest any gestionava el servei a tots tres centres, ha guanyat el concurs que s'ha realitzat abans de l'estiu i al qual s'hi van presentar tres aspirants. Orígens agafa d'aquesta manera el relleu de La Masovera, l'empresa que va crear la cuinera Nani Moré, que va ser pionera en la introducció de cuina ecològica i de proximitat a l'Escola Bressol El Rial i que portava vuit anys gestionant el menjador. Aquest escola seguirà acollint la cuina central dels tres centres de la Vallalta.


Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:37