L’escola bressol El Rial ofereix diferents propostes adreçades a les famílies

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 00:00

L’escola bressol El Rial de Sant Cebrià de Vallalta ofereix diverses propostes amb l'objectiu de donar eines a les famílies en l’educació dels seus fills

Una d’elles és l’espai de criança, adreçat a mares i pares per compartir experiències relacionades amb la criança i l’educació dels fills i per reflexionar sobre el rol de cuidadors. Es fa cada 15 dies, els dijous de 15:30h a 17h.

Una altre proposta que ofereix l’escola bressol és la de Psicomotricitat en família, on els pares i mares comparteixen un espai de joc i relació en família, un cop al mes de 16h a 17h. Una hora d’acció motriu, cognitiva i emocional en la qual obrir vies de relació i enfortir els vincles en són els objectius.

Per últim, també s’ofereix el taller NEIX UN PARE: un viatge a la paternitat. És un taller mensual exclusivament per a pares, també obert a pares que no porten els fills a l’escola bressol El Rial. Un espai perquè com a pare puguis reconèixer la funció paterna i compartir experiències en la criança del teu fill o filla. El conduirà Dario Martone, pedagog i pare de tres fills. El curs passat vam fer la primera edició i va ser un espai de creació, de reconeixement i creixement i es va valorar molt positivament pels participants. Per apuntar-se cal enviar un correu a direcció.elrial@diba.cat. És gratuït pels pares de l’escola bressol i té un cost de 10€ per sessió per la resta.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 09:41

Imatges