Més de 300 atletes participen en la 2a edició del Cros de Sant Cebrià

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 00:00

La zona esportiva va ser l’escenari de les sortides de les 7 categories des de les 10h del matí fins al migdia. La regidora d’esports Isabel Vico va ser l’encarregada d’entregar els trofeus als diferents guanyadors. Destacar Donnelly Edwards (EUA) i Laura Prieto (FCB) que van ser els vencedors absoluts de la matinal

Per segon any consecutiu, el Cros de Sant Cebrià va tancar el Circuit Maresmenc de Cros amb la disputa de la novena i última prova puntuable del circuit. La zona esportiva va ser l’escenari de les sortides de les 7 categories: màster, absolut, sub8, sub10, sub12, sub14 i sub16, totes tant en categoria femenina com masculina. Segons l’organització, 330 atletes van participar a la prova marcada per un dia assolellat i ideal per a la pràctica del cros, que va tenir una gran expectació amb centenars d'assistents.

"La prova aquí Sant Cebrià agrada molt als entrenadors ja que poden veure tot el recorregut dels atletes", destacava la regidora d'esports de Sant Cebrià de Vallalta, Isabel Vico, que també va voler posar en valor la gran organització de Gesport. Vico va ser l’encarregada d’entregar els trofeus als diferents guanyadors. Destacar Donnelly Edwards (EUA) i Laura Prieto (FCB) que van ser els vencedors absoluts de la matinal.

Els premis als guanyadors globals del Circuit Maresmenc de Cros es donaran el dia 25 de febrer a l’Hotel Atzavara de Santa Susanna. 

Destacar la feina de la Policia Local, la brigada municipal i Protecció Civil de Sant Cebrià de Vallalta, imprescindibles per la realització d'una prova d'aquestes característiques. 

 

 

 

Darrera actualització: 13.02.2023 | 11:37

Imatges