Més de 500 persones assisteixen a la Vamalta al llarg de tot el dissabte

Dilluns, 23 d’octubre de 2023

Després d'haver-se hagut d'ajornar setmanes enrere per motius meteorològics, aquest dissabte va tenir lloc a l'exterior del pavelló municipal la 2a edició de la Vamalta, la Festa de la Cervesa Artesana de Sant Cebrià de Vallalta, que es va celebrar de les 12 del migdia a les 12 de la nit. 

La pluja intermitent del matí va fer baixar l'assistència en les primeres hores però cap al vespre, tot i el fred sobtat, l'assistència va pujar coincidint també amb la música en directe. "L'assistència va ser d'unes 600 persones al llarg de tot el dia, vam vendre uns 300 gots i uns 720 litres de cervesa entre tots els cervesers", destaca Santi Triviño, organitzador i mestre cerveser de la Canetenca. 

A la Festa hi van participar cervesers artesans vinguts d'arreu de Catalunya: Cerveses Artesanes Bripau, de l'Alt Penedès, Cervesa Albera de Garriguella, de l'Alt Empordà, Submarina Brewing de Sabadell, Cerveses JK de Poble Nou de Barcelona, i els amfitrions, La Canetenca de Canet de Mar.

Els assistents van poder triar entre tres foodtrucks, una d'hamburgueses i opcions veganes, l'altre de pizzes, i els Cuiners de la Terra que oferien paella, fideuà i croquetes, entre altres.

Cap a les 9 del vespre, el grup de rock "Karadura 64" va oferir un concert a ritme de rock i versions que va fer gaudir els assistents. Abans, a les 6 de la tarda, el country va ser el protagonista.

De cara a l'any vinent, des de l'organització esperen poder tornar a repetir la Festa, tal com s'havia de fer al mes d'agost, i poder fer una festa amb més espectacles musicals i més assistència. L'objectiu no és altre que fer de la Vamalta "una fira de referència a l'Alt Maresme".

Darrera actualització: 23.10.2023 | 12:19