Mina Foster Andreuccetti Basas, de Sant Cebrià de Vallalta, finalista en una competició de ballet

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 07:00

Mina Foster Andreuccetti Basas, ballarina de Sant Cebrià de Vallalta, va ser finalista el passat 8 de desembre a la Youth America Grand Prix (YAGP), una competició internacional de ballet que es va celebrar a Sant Cugat amb participants de tot el món. Gràcies a aquest magnífic resultat, la cebrianenca va guanyar una beca per a la preparació i assistència al Nervi Music Ballet Festival d'Itàlia, en el que també hi participaran ballarins de tot el planeta.

No és la primera vegada que Foster arriba lluny en un campionat internacional, i és que la temporada passada va guanyar una medalla d'or en els mundials del DWC i or en el DWC Spain amb el seu solo de clàssic. Fruit dels seus bons resultats, va rebre la beca del Capital Dance de Vic per poder assistir al Cooking Festival durant l'estiu.

La ballarina de Sant Cebrià de Vallalta té dotze anys i estudia tercer d'ESO a l'Institut Sunsi Móra de Canet de Mar. Els seus estudis de dansa els fa al Jove Ballet de Catalunya, de l'Escola de Dansa de Marta Bustamante, a Mataró, i els combina amb els de música, a l'escola de música de Canet de Mar.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 14:43