Nou carnet virtual per fer ús de la Deixalleria de la Vallalta

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 12:00

Farà falta que faciliteu un correu electrònic on us arribarà aquest carnet virtual que després serà d’utilitat per a tots els membres del mateix habitatge

Us comuniquem que a partir del dimarts 14 de desembre quan accediu a la deixalleria de la Vallalta haureu de seguir els passos que us explicarà l’operari per poder obtenir el carnet virtual de la deixalleria i que servirà per identificar-vos com a usuaris i que també per poder obtenir les bonificacions de la taxa d’escombraries d’acord les visites que realitzeu (ja no caldrà que guardeu els documents blaus que us entregaven). També serà d’utilitat per poder consultar les vostres aportacions, per exemple, en l’espai Deixalleria en el qual ja en formareu part.

Serà bàsic que tingueu present que farà falta que faciliteu un correu electrònic on us arribarà aquest carnet virtual que després serà d’utilitat per a tots els membres del mateix habitatge. Tot es podrà realitzar en el mateix moment que us apropeu a la deixalleria, a partir del dimarts 14. 

Esperem que aquesta nova eina us faciliti les vostres visites a la deixalleria.

Per qualsevol aclariment, us atendrem a l’Ajuntament en horari d’atenció a la ciutadania.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 12:33