Nova zona d'esbarjo per a gossos a Sant Cebrià de Vallalta

Dimecres, 7 de febrer de 2024

Aquesta nova àrea vol ser un espai de socialització on els gossos puguin divertir-se i estar en un entorn segur. S'ha realitzat un tancat, en aquest nou espai de 400 m², que consta d'una àrea verda, bancs, papereres, una font d'aigua perquè els gossos puguin beure i també compta amb un accés a la riera mitjançant una porta d'accés.

Aquesta setmana hem inaugurat una zona d'esbarjo per a gossos a Sant Cebrià de Vallalta, al final de carrer Ausiàs March i principi de l'Avinguda Gaudí, just al costat de la passera que porta al pavelló municipal.

Una nova àrea que vol ser un espai de socialització on els gossos puguin divertir-se i estar en un entorn segur. S'ha realitzat un tancat, en aquest nou espai de 400 m², que consta d'una àrea verda, bancs, papereres, una font d'aigua perquè els gossos puguin beure i també compta amb un accés a la riera mitjançant una porta d'accés.

Des del consistori demanem que s'utilitzi aquesta nova zona d'una manera responsable, recollint els excrements dels nostres gossos i seguint la normativa vigent per a la utilització d'aquest espai. Una normativa que trobareu en un plafó tot just a l'entrada de l'espai.

La nova zona d'esbarjo per a gossos s'ha finançat amb el programa específic de resiliència local 3.0 de la Diputació de Barcelona i ha tingut un cost de 10.437,71€.

Darrera actualització: 7.02.2024 | 12:56