Oberta la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer 2022 per a majors de 65 anys

Dilluns, 21 de març de 2022 a les 00:00

A Sant Cebrià de Vallalta, us podeu dirigir a l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS) per rebre acompanyament en la sol·licitud.

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria del 2022 de subvencions per al pagament de lloguer per a majors de 65 anys. El termini per presentar les sol·licituds s'inicia a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza el 29 d'abril de 2022.

Com presentar la sol·licitud:

Per evitar el risc de contagi és important minimitzar els desplaçaments. La sol·licitud i tota la documentació la podeu presentar per diferents vies:

1) Internet:

  • A través del WEB de l’Agència de l’Habitatge. Es necessita l’idCAT per a realitzar el tràmit. Si no el teniu, us el podeu fer a IdCAT Mòbil . Només necessiteu DNI o NIE, la Targeta Sanitària Individual del CatSalut i un telèfon mòbil.

A Través del Formulari Ajuts Lloguer 2022 Convocatòria gent gran. No es necessita l’idCAT, però cal emplenar i escanejar tota la documentació que es vol adjuntar.

2) Oficina de Correus

Les oficines de correus ofereixen la possibilitat de registrar, digitalitzar i enviar documents a les
administracions públiques. Aquest servei té un cost i està subjecte a l’aplicació de les tarifes corresponents. Cal enviar l’ajut al Consell Comarcal del Maresme.

3) EBAS de l’Ajuntament

A Sant Cebrià de Vallalta, us podeu dirigir a l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS), que recordeu es troba al local 2 de l’Avinguda Maresme, 23. i podeu trucar al 934033921, per tal que us puguin donar suport en la tramitació.

4) Presencialment

En casos excepcionals a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme i sempre amb Cita prèvia que s’ha de demanar trucant al 93 741 16 16.

Aquesta possibilitat s’ofereix a aquelles persones no tenen cap altra forma de presentar l’ajut.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 10:34