Oferta de licitació per la gestió del Casal de la gent gran de Sant Cebrià de Vallalta

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Les empreses interessades poden presentar oferta fins el dia 2 de maig

Us recordem que fins el dia 2 de maig hi ha oberta la contractació del servei de la dinamització, promoció del lleure i la vida activa del Casal de les persones grans de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, situat a la Avinguda Maresme de Sant Cebrià de Vallalta.

L’empresa adjudicatària haurà de fer-se càrrec de tots aquells aspectes d'organització, i desenvolupament relacionats amb les activitats adreçades a les persones usuàries que es duen a terme en els Casal Municipal. L’empresa adjudicatària haurà de realitzar, com a mínim, les següents tasques:

  1.  Programar, organitzar i planificar projectes i activitats de dinamització del Casal Municipal que incloguin tallers i conferències.

  2.  Realitzar les inscripcions, el seguiment i control de l’assistència a cadascuna de les activitats.

  3.  Promoure activitats per sensibilitzar a les persones usuàries dels Casal Municipal de la importància d’utilitzar de forma educativa l’oci i el temps lliure; activitats que fomentin la solidaritat i la comunicació entre les persones usuàries del Casal Municipal, i activitats apropiades tenint per referència el Casal Municipal com a lloc de trobada i d'estada per a la gent gran i  donar suport a l'autoorganització d'activitats lúdiques i d'esbarjo.

  4.  Col·laborar i actuar de suport amb aquells actes organitzats per l’Ajuntament.

  5.  Recollir les iniciatives i interessos de la gent gran d’activitats lúdiques i formatives

  6.  Cercar i fer ús de qualsevol recurs formatiu que contribueixi a la millora de coneixements de la gent gran.

  7.  Donar suport i promoure la participació de les persones usuàries del casal  de gent gran a les activitats de ciutat.

  8.  Elaborar una memòria i valoració anual.

  9.  Qualsevol altra funció relacionada amb la dinamització i promoció del lleure i vida activa de la gent gran.

 

Totes aquelles empreses interessades en participar-hi podeu trobar la informació aquí: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=99711996&lawType=

 

 

Darrera actualització: 26.04.2022 | 16:00