Posem en marxa el servei de vídeoactes

Divendres, 9 de juny de 2023 a les 00:00

El nou sistema permet agilitzar el treball administratiu i millorar el seguiment dels plens tant pels regidors com per la ciutadania. 

Des del passat Ple del 25 de maig, ja està en funcionament el nou sistema de vídeoactes de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, un sistema de vídeo gravació que permet veure les sessions municipals plenàries de caràcter ordinari i extraordinari amb la màxima qualitat de so i imatge. És un sistema de realització automàtic, a través de 3 càmeres robotitzades, que utilitzen dos plans diferents: un pla general de la sala i, sobretot, primers plans dels regidors quan parlen.

La vídeoacta de cada ple inclou un sumari de totes les propostes debatudes durant el ple i els vots emesos i permet que les persones usuàries puguin accedir directament al punt de l’ordre del dia que els interessi consultar, gràcies a un sistema d’indexació; de la mateixa manera, també permet consultar directament totes les intervencions dels regidors i regidores sense haver de mirar el ple sencer per anar-les trobant.

Així mateix, els plens s'emeten en directe per Youtube i totes les sessions emeses en directe queden enregistrades i es poden recuperar, posteriorment, a través del portal web https://actes.stcebria.cat/; on els veïns i veïnes poden consultar tots els detalls del ple municipal: el vídeo i l’àudio de la sessió, l’ordre del dia o els resultats de les votacions.

Aquest nou sistema, que és resultat de l'aposta ferma de l'Ajuntament per la implantació i desplegament de l'administració digital i la transparència, actualitza la metodologia per a l’elaboració de les actes dels òrgans col·legiats municipals, millorant la transparència de l’administració i facilitant l'accés a l'acció de govern per a la ciutadania.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 09:30