Projecte Singulars a Sant Cebrià de Vallalta

Divendres, 14 de gener de 2022 a les 00:00

De la mà de la Fundació Gentis, el consistori cebrianenc realitzarà aquest projecte per a joves d’entre 16 i 29 anys que no treballen ni estudien.

Tens entre 16 i 29 anys?
Ets beneficiari/ària de Garantia Juvenil?
Estàs en situació d'atur?

Des de l'Àrea de Joventut ben aviat iniciarem un nou projecte que t'interessa!
L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha signat un conveni amb la Fundació Gentis per desplegar al municipi el Projecte Singulars. "I després de l'Institut Què (IDIQ MARESME)?" és un projecte per a joves de 16 a 29 anys amb l'objectiu de reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals de les persones que es troben en situació d'atur i fora del sistema educatiu.
El programa pretén atendre les necessitats de cada persona participant i, d'acord amb aquestes necessitats, desenvoluparà un itinerari, o un altre, amb la finalitat que els participants assoleixin un dels dos objectius generals del projecte: la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.
El Projecte Singulars IDIQ està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i és totalment gratuït per les persones participants.

El projecte va començar el 3 de gener de 2022 i finalitza el 31 octubre de 2022. Durant aquest temps, una tècnica assessorarà i acompanyarà en el teu itinerari a les persones participants. A més, fem formació especialitzada en Tecnologia, Esport, Logística i/o Energies Renovables.

Contacta amb nosaltres i, t’explicarem en què consisteix el projecte: migarcia@gentis.org

Darrera actualització: 13.01.2022 | 17:08