Prop de 250 assistents a la tradicional arrossada popular en el dia de la ratificació de l'agermanament amb Sant Cebrià de Rosselló

Dilluns, 15 de maig de 2023

Ahir va ser un diumenge intents d'activitats a Sant Cebrià de Vallalta. A les 10:30 hores vam rebre els més de 60 francesos, que van venir a la nostra vila en autocar des de Sant Cebrià de Rosselló, per viure en primera persona la ratificació de l'agermanament entre les dues viles.

Després d'esmorzar va tenir lloc l'acte de ratificació, a la Plaça 11 de Setembre, amb la presència dels alcaldes dels dos municipis, Albert Pla i Thierry Del Poso que van estar acompanyats per diversos regidors i entitats locals. En el cas de Sant Cebrià de Vallalta hi van ser presents Anna Rodón, Jordi Marqueño i Isabel Vico, del govern municipal, i Anna Parera i Tina Guasch del CESC, entitat vital en l'agermanament entre les dues localitats.

Un cop feta la signatura, el consistori cebrianenc va fer obsequi d'una auca il·lustrada per Anna Rodón dels 10 anys d'agermanament entre les dues viles, així com uns pen drives amb el vídeo commemoratiu d'aquesta efemèride. Els actes institucionals van donar pas a la ballada de sardanes, a càrrec de la cobla Ciutat de Granollers.

La pluja va fer acte de presència, però no va ser un impediment per la Txacum que, a ritme de batucada, va arribar al pavelló municipal i va obrir l'arrossada popular en la qual hi van prendre part prop de 250 persones. Una amanida catalana molt completa de primer plat, i el plat estrella, la paella, a càrrec de la Fina Torrent, va fer gaudir de valent els assistents. Gelats i maduixes, el fruit més singular i característic del nostre municipi, van tancar el dinar abans que Lluís Serra amenitzés el final de la festa amb la seva música.

Destacar la feina de Protecció Civil de Sant Cebrià, de la brigada municipal i dels treballadors municipals, imprescindibles sempre que s'organitza un acte com aquest. 

Darrera actualització: 17.05.2023 | 11:53