Ràdio Sant Cebrià, a punt d'iniciar un nou projecte en una nova ubicació

Dilluns, 13 de febrer de 2023

Fer partícips a tots els cebrianencs i a totes les cebrianenques és la intenció d'aquest nou projecte que té  la voluntat de ser una ràdio oberta al poble i per al poble

D'aquí a poques setmanes, Ràdio Sant Cebrià tornarà a emetre des d'un nou local situat a l'Avinguda Maresme 33. Tanmateix, no només es tracta d'un canvi d'ubicació, i és que l'emissora municipal també oferirà nous programes com un butlletí mensual de notícies, un programa dedicat a les entitats del municipi i les entrevistes polítiques, en plena actualitat amb les eleccions de finals de maig a l'horitzó.

Així mateix, Ràdio Sant Cebrià seguirà amb els programes "La Vida en Colors" de la Matilde, i "Música para ti" del Santiago, i és que el voluntariat continuarà sent una part important de la programació.

Així, s'engega una nova etapa de la ràdio local amb la voluntat de fer partícips a tots els cebrianencs i a totes les cebrianenques d'aquest nou projecte que té la intenció i la voluntat de ser una ràdio oberta al poble i per al poble.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 13:24