Reciclem més i millor, campanya per explicar l’economia circular

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

Cal anar avançant en la millora del reciclatge i hem de començar a introduir aquestes actituds i aconseguir el residu zero.

El Consell Comarcal del Maresme amb suport d'Ecovidrio, Ecoembes i l'Agència Residus de Catalunya estan executant la campanya "I ara... reciclem més i millor". Aquesta té l'objectiu de fer arribar la necessitat d'explicar què és l'economia verda i circular amb l'objectiu de fer zero residus.
L'economia verda i circular és un model que es basa en la reutilització, la reparació, la remanufacturació i el reciclatge dels materials i productes per reduir l'ús de les matèries primeres verges que implicaria una reducció dels riscos ambientals i la millora del benestar humà.
Cal anar avançant en la millora del reciclatge i hem de començar a introduir aquestes actituds i aconseguir el residu zero.
Per poder fer arribar a la població de Sant Cebrià de Vallalta aquesta campanya, dissabte passat dia 27 de novembre es va portar a terme la primera de les activitats previstes. De 9h. a 14h. al mercat, al carrer Esplanada, hi va haver un punt d'informació amb tota aquesta informació i es va fer un Porta a Porta al casc urbà per fer arribar més directament als veïns i veïnes aquesta informació.

El dimecres 1 de desembre es farà un taller a l'escola el Pi Gros, als alumnes de 5è de primària on treballaran tots aquests aspectes. I el dissabte 4 de desembre es farà el mateix Porta a Porta a les urbanitzacions.

Creiem molt necessari avançar en aquests aspectes ja que hem de millorar molt la salut del nostre planeta.

 

Darrera actualització: 29.11.2021 | 13:16