Sant Cebrià acull la primera presentació del llibre "Memòries del meu avi, Lluís Domènech i Montaner"

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

Divendres a la tarda va tenir lloc a la biblioteca de l’Institut Escola El Pi Gros la presentació del llibre “Memòries del meu avi, Lluís Domènech i Montaner” amb l’assistència d’una trentena de persones.

L’autora, Mercè Domènech Casellas, la neta de Domènech i Montaner i veïna de Sant Cebrià, va voler fer la primera presentació del llibre al nostre municipi en agraïment al Centre d’Estudis Sant Cebrià (CESC), que la va animar a fer, per primera vegada, una conferència parlant de la figura del seu avi.

Aquest és un llibre únic ja que ens acosta la figura de Lluís Domènech i Montaner a través d’anècdotes, reflexions i sentiments familiars que la Mercè ha anat recollint amb molta cura amb el recolzament del Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner.

Durant la presentació, la Mercè va posar molt èmfasi en el fet que el seu avi a banda de ser un gran arquitecte, un dels més importants del modernisme, també va destacar com a historiador i polític. 

Enguany, en commemoració del centenari de la seva mort, se celebra l’any Domènech i Montaner, que va ser l’artífex del Palau de la música catalana, l’Hospital de Sant Pau, la Casa Fuster o la reforma del castell de Santa Florentina, entre moltes altres obres destacades.


 

Darrera actualització: 27.02.2023 | 12:52

Imatges