Sant Cebrià celebra la 4a edició de la Fira del Mil·lenari

Dilluns, 20 de novembre de 2023

Va tenir lloc ahir al Parc Puigvert amb l’assistència d’unes 500 persones al llarg de tot el matí i amb la presència de diverses entitats del municipi

El Parc Puigvert va ser l’escenari ahir de la 4a edició de la Fira del Mil·lenari per celebrar els 1004 anys d’història del municipi. El regidor de promoció econòmica, Jordi Marqueño, juntament amb l’alcalde, Albert Pla, i Noemí Llorens, vicepresidenta de desenvolupament econòmic del consell comarcal del Maresme, van inaugurar la Fira Medieval, en la qual també hi van assistir 26 membres del comité d'agermanament de Sant Cebrià de Roselló.

Les famílies van ser les protagonistes de la Fira, i és que els infants van poder gaudir de diverses activitats, com tallers infantils i jocs gegants, a banda de l’espectacle de bruixes, que va donar inici a l’esdeveniment i va continuar al llarg del matí.

Les entitats també hi van ser presents, com l’AFA de l’IE El Pi Gros que va realitzar un taller de decoració de portaespelmes de vidre. També van posar la seva parada Vallalta Experiències, amb venda d’artesania, l’ADF, amb informació sobre la seva activitat, Shanga Animals amb productes artesanals, Sofocus amb venda d’artesania i Vallalta Vinícola amb venda de vins. 

Pel que fa a alimentació, Can Martri va oferir un dels seus productes estrella, les botifarres, entre altres productes, i el servei de bar, a càrrec de la botiga de la Jenni va oferir vermut i tapes en una zona amb taules i cadires habilitada per poder menjar.

Els assistents també van poder gaudir de diferents productes artesans com embotits, formatges, vins, cerveses artesanes, pastissos, dolços però també bijuteria, collarets i tot tipus de productes. Al llarg del matí també hi va haver una actuació de música celta.
 

Darrera actualització: 21.11.2023 | 14:04