Sant Cebrià celebra una nova edició de la Festa de la Gent Gran

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

Sant Cebrià de Vallalta va celebrar ahir una nova edició de la Festa de la Gent Gran, una jornada en homenatge a les persones de més edat del municipi. 

Els actes van començar a les 11 hores amb una missa homenatge. Tot seguit, alumnes de primària de l’IE El Pi Gros van fer el seu homenatge particular amb un regal als presents a l’església que portava una frase dedicada: “El riure és etern i la imaginació no té edat”.

Cap al migdia, el pavelló municipal va ser l’escenari del dinar en el qual hi van assistir prop de 200 persones. Els avis i àvies van quedar molt satisfets del dinar, fideuà i calamars farcits, fets pel restaurant Ca la Fina. 

Com cada any, l’Ajuntament va voler fer un reconeixement a les persones més grans del municipi, Dolores Carreras Romà i Josep Bassols Nualart que van rebre un ram de flors, uns bombons i dues ampolles de cava.

Així mateix, tots els presents al dinar van rebre un obsequi per part de l'Ajuntament, una bossa de roba amb la frase "ments àgils i cors joves" i diversos jocs per pràcticar la memòria.

La música i el ball, a càrrec de Lluís Serra, va tancar la festa.

 

Darrera actualització: 16.11.2023 | 15:06

Imatges