Sant Cebrià de Vallalta abraça la diversitat el 2022

Divendres, 28 de gener de 2022 a les 00:00

Amb el suport de l'Associació Divers s'aniran organitzant actes al llarg de l'any.

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, amb el suport de l'Associació Divers, declara el 2022 un any divers i el fan l'any de la diversitat a la població. Així es va aprovar per unanimitat en el ple municipal celebrat ahir dijous 27 de gener.

Durant aquest any es duran a terme diferents actuacions amb la col·laboració de les entitats i interactuant amb la ciutadania, amb l'objectiu de fer visible la diversitat. I és que Sant Cebrià de Vallalta és un poble divers en el qual hi conviuen més de 3.000 persones de diferent edat, gènere, orientació sexual, cultura, origen, religió, capacitats físiques i psíquiques... “Aquestes diversitats ens uneixen sigui quina sigui la nostra condició. Són una oportunitat i una riquesa pel municipi”, s’afirma en el text de la declaració.

Només amb el reconeixement de totes les diversitats es poden garantir la igualtat i l'equitat de tothom. Volem ser un poble conscient de la pluralitat que envolta la nostra societat, conèixer-la, entendre-la i gaudir-la.

Volem ser un poble inclusiu, sense barreres, ni físiques, ni emocionals, ni cognitives. El camí per erradicar qualsevol expressió de discriminació o etiqueta és reconèixer el valor de les diversitats. Des de l'Ajuntament mostrem el nostre compromís en acabar amb qualsevol forma que atempti contra la igualtat i la dignitat de les persones. Que tothom pugui viure amb seguretat i sense discriminació en una societat que vetlli pel benestar dels col·lectius vulnerables.

Podreu consultar les activitats i iniciatives que s'organitzaran al llarg de l'any a la web de l'Ajuntament i a totes les xarxes socials del consistori a mesura que es facin públiques.

Podeu veure el vídeo de l'alcalde amb la declaració aquí: https://youtu.be/agF5yVZxihM

#somdiferentssomigualsendrets

#santcebriaabraçaladiversitat2022

Darrera actualització: 28.01.2022 | 13:31