Sant Cebrià de Vallalta celebra el 1r Torneig Maria Puigvert, el primer de futbol femení de la seva història

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 00:00

Va tenir lloc diumenge al camp de futbol municipal amb la participació del sènior femení del CF Sant Cebrià +30, les veteranes d’Arenys de Munt, el CE Llavaneres i l’equip de mares de la Womens Soccer School Barcelona.

Aquest passat diumenge 8 de desembre va tenir lloc al camp de futbol municipal de Sant Cebrià de Vallalta la disputa del 1r Torneig Maria Puigvert, el primer en categoria femenina que se celebra al municipi. El torneig organitzat pel CF Sant Cebrià de Vallalta, juntament amb l’Ajuntament, va comptar amb la participació de l’equip amfitrió, dos equips de la comarca, les veteranes d’Arenys de Munt i el CE Llavaneres, i l’equip de mares de la Womens Soccer School Barcelona. 

El guanyador del torneig va ser l’equip barceloní, el segon classificat van ser les veteranes d’Arenys de Munt, l’equip amfitrió va ser tercer i el CE Llavaneres quart.

Des de la creació del sènior femení, el març d’aquest any, l’equip ha anat creixent en tots els sentits i després d’haver fet diferents partits amistosos al llarg d’aquests mesos aquest ha estat el primer torneig que ha disputat. 

El 2023 el camp de futbol s’anomenarà camp d'esports Maria Puigvert

Durant l’entrega de premis, la regidora d’esports Isabel Vico va anunciar que l’any 2023 el camp de futbol municipal passarà a anomenar-se camp d'esports Maria Puigvert, en honor a aquesta dona del municipi que va ser un referent en diversos àmbits, un dels quals l’esportiu, i és que va ser la primera i única dona presidenta del club de futbol.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 11:16