Sant Cebrià de Vallalta, present a la Festa Major de Sant Cebrià de Roselló

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

Una setantena de persones, la gran majoria membres de la Infernal de la Vallalta, però també l’alcalde Albert Pla, i els regidors Jordi Armengol i Jordi Marqueño, es van desplaçar fins al poble francès per participar a la Festa Major

Dins dels actes dels 10 anys d’agermanament amb Sant Cebrià de Roselló, aquest passat cap de setmana una representació de Sant Cebrià de Vallalta va pujar fins al municipi francès per participar a la seva Festa Major.

L’Ajuntament va tenir presència a la Fira de productes autòctons de la Catalunya Nord, amb una parada amb productes típics del poble, com la botifarra blanca i negre de Can Martri, carquinyolis de ca l’Andreu, peuets de Sauleda, cervesa artesana de Sant Cebrià i vi de la Vallalta.

La Infernal de la Vallalta va ser protagonista en un dels actes més importants de la Festa Major, el correfoc, amb 60 maresmencs cremant els carrers del municipi francès, acompanyats de tambors i malabaristes de foc. 
L’alcalde, Albert Pla, va estar acompanyat en tot moment per la comitiva de l’Agermanament, amb el seu president François Fajula i l’alcalde Thierry del Poso al capdavant.

Un cap de setmana intens en la qual l’expedició cebrianenca va participar en diversos actes, com l’obertura de la Festa, un concert de música tradicional de la Catalunya nord, cants tradicionals corses, el dinar de germanor, la desfilada dels gegants d’Elna, entre altres, abans del tancament de la festa amb l’Estaca de protagonista. 

Seguint amb els actes de l’agermanament, aquest cap de setmana una comitiva de Sant Cebrià de Roselló participarà a la Festa Major de Sant Cebrià de Vallalta que comença avui.
 

Darrera actualització: 22.09.2022 | 11:04

Imatges