Sant Cebrià de Vallalta tindrà platja

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 00:00

El consistori cebrianenc ha expropiat uns terrenys de l’Ajuntament de Sant Pol amb accés directe al front marítim

Després de molts anys de lluita per aconseguir que Sant Cebrià de Vallalta tingui platja en el seu terme municipal, avui 28 de desembre de 2021, l’alcalde del municipi, Albert Pla, ha expropiat uns terrenys que fins ara eren propietat de l’Ajuntament de Sant Pol i que tenen accés directe a la platja. Amb aquesta adquisició, Sant Cebrià, tindrà gairebé 200 metres de la franja litoral de Sant Pol en propietat

En concret, es tracta de la part esquerra del final de la riera, la que fins ara era coneguda com a platja de Sant Pol. Amb aquesta expropiació, Sant Cebrià ha demanat el canvi de nom d’aquest tram de la platja, que a partir d’aquest estiu passarà a anomenar-se “Platja de la maduixa de Sant Cebrià”.

A banda d’aquesta adquisició, l’alcalde també ha aconseguit un camí d’accés directe a la platja per a totes les cebrianenques i cebrianencs. Baixarà paral·lel a la riera i serà d’ús exclusiu per a les persones empadronades al municipi. S’han aprofitat les barreres que s’han tret del peatge de la C-32 a l’alçada d’Arenys per col·locar a l’inici i final del camí i controlar així que només el puguin utilitzar aquells veïns empadronats a Sant Cebrià. Ara, es començaran a fer les tasques d’enjardinament del camí, que comptarà amb un aparcament gratuït a 50 metres de la platja. Es preveu que estigui operatiu a partir de maig del 2022.

 

#DiaDelsSantsInnocents #28Desembre

Darrera actualització: 27.12.2021 | 17:43