Sant Cebrià torna a celebrar l'homenatge a la vellesa

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 00:00

Dimecres, després de dos anys de no poder-se fer degut a la pandèmia, vam celebrar la festa d'homenatge a la vellesa 2022, organitzada per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament. Els actes van començar amb una missa solemne que un cop acabada va donar pas al particular homenatge que van fer els nens i nenes de 5è de l'Institut Escola El Pi Gros a les persones grans del municipi. Primer dos alumnes van fer un petit parlament i posteriorment cada alumne va regalar un punt de llibre a tots els assistents. Un punt de llibre, fet pels mateixos infants, en el qual hi apareixien set adjectius que defineixen a la perfecció la gent gran: valents, especials, llestos, lluitadors, estimats, simpàtics i amables.

Cap al migdia va tenir lloc el dinar, al pavelló municipal, amb més de 200 comensals. Un cop acabat, fetes les postres i el brindis amb cava, la regidora de Gent Gran, Isabel Vico, i l'alcalde, Albert Pla, van fer un reconeixement a l'avi i l'àvia més grans de la festa, en Josep Bassols, la Pilar Civit i la Francisca Bofí. Tots els assistents també van rebre un petit obsequi. 

En els parlaments es va fer menció a les persones que ens han deixat el darrer any, amb menció especial a Valentina Rubio, que va morir aquest passat cap de setmana a l'edat de 101 anys. 

El ball va posar punt i final a la festa.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 10:55