Sant Pol, Sant Cebrià i Sant Iscle tindran l'Associació contra el Càncer de la Vallalta

Dilluns, 4 de març de 2024 a les 00:00

L'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, l'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Albert Pla, i l'alcalde de Sant Iscle de Vallalta, Eduard Turon, es van reunir aquest dijous a la tarda amb les responsables de l'Associació contra el Càncer de Sant Cebrià per impulsar el naixement de l'Associació contra el Càncer de la Vallalta.

L'objectiu de l'entitat és poder fer créixer el seu àmbit d'actuació al conjunt dels tres municipis, guanyant pes i presència a la zona de la Vallalta i poder organitzar tota mena d'activitats de caràcter benèfic que contribueixin a recaptar fons per tal de poder seguir oferint tots els serveis que presta a persones que pateixen la malaltia i a familiars de persones amb càncer.

És per això que la nova entitat fa una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en tasques de recolzament i acompanyament a persones amb càncer i els seus familiars, així com en les diferents activitats i accions que es portin a terme. Podeu contactar-hi al 900 100 036 i clicant aquí.

L'Associació contra el Càncer ofereix serveis gratuïts per a les persones malaltes i els seus familiars en matèria d'atenció i orientació social, atenció psicològica, prevenció, acompanyament, fisioteràpia i nutrició.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 08:47