Tens entre 16 i 29 anys i no treballes ni estudies? Tenim una proposta per a tu!

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

Després de l’èxit de la 1a edició, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la fundació Gentis engeguem la segona edició del Projecte Singulars, destinat a joves d’entre 16 i 29 anys que no treballen ni estudien. L’objectiu és clar: reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals de les persones que es troben en situació d'atur i fora del sistema educatiu.

El programa pretén atendre les necessitats de cada persona participant i, d'acord amb aquestes necessitats, desenvoluparà un itinerari, o un altre, amb la finalitat que els i les participants assoleixin un dels dos objectius generals del projecte: la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.

El Projecte Singulars està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i és totalment gratuït per a les persones participants. Es va iniciar el 2 de gener de 2023 i finalitzarà el 31 de desembre de 2023. Durant aquest temps, una tècnica assessorarà i acompanyarà en el seu itinerari individual a les persones participants. A més, a Sant Cebrià de Vallalta el projecte comptarà amb els següents itineraris formatius:

- Iniciació a la creació de pàgines web
- Operacions bàsiques de caixa
- Elaboració plats combinats
- Servei de Bar i Restaurant
- L'esport com a eina dinamitzadora
 
Contacta amb nosaltres i, t’explicarem en què consisteix el projecte: gamartinez@gentis.org | T.: 669 290 538

Darrera actualització: 18.01.2023 | 09:37