Torna la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta

Divendres, 22 d'abril de 2022 a les 00:00

Serà el pròxim 1 de maig entre les 10 del matí i les 19h.

El pròxim diumenge 1 de maig tornarà la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la pandèmia. Enguany les activitats començaran a les 10h i s’allargaran fins a les vuit del vespre. La protagonista serà la maduixa, però hi haurà un bon grapat d’activitats complementàries pensades per a tots els públics. La inauguració oficial de la Fira de la Maduixa serà a les 11h. a l’espai exterior del pavelló municipal i de les 10 del matí a les set de la tarda hi haurà venda de maduixes a càrrec dels productors locals. En aquest mateix horari hi haurà venda de productes artesans i de qualitat a càrrec del comerç local i de les entitats de Sant Cebrià.

Després de dos anys d’absència, Sant Cebrià de Vallalta tornarà a lluir el seu fruit més apreciat: la maduixa. Serà en una nova edició que se celebrarà a l’espai exterior del costat del pavelló municipal. La fira s’obrirà a les 10h. amb una mostra de maquinària antiga i la venda de maduixes a càrrec dels productors locals. A dos quarts d’onze la colla de la Txacum farà un cercavila. I a les 11h. hi haurà la inauguració oficial.

Entre les 11 i les 13h. es podrà fer una degustació d’una coca de maduixa gegant, de 8 metres de llargada, a dos euros el tall. Des de les 11.15h i fins les 12h. es farà un taller de ioga familiar i a les 12h. es podrà gaudir d’una actuació de la Colla Castellera del Maresme i Selva Marítima, Els Maduixots.

Les activitats seguiran a la tarda, i de 17.30h a 18.30h hi ha previst un taller de cuina infantil. Seguidament, de 18.30h a 19.45h es farà un taller de ioga facial. Els tallers de ioga es portaran a terme a la Sala Polivalent del costat del camp de futbol municipal. També durant tot el dia hi haurà jocs gegants per a totes les persones que visitin la Fira.

Podeu consultar tota la programació en el programa adjunt.

Darrera actualització: 22.04.2022 | 15:47