Últims dies per votar les propostes validades dels segons Pressupostos Participatius

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

Teniu temps fins divendres dia 17 a les 14h.

Aquest divendres 17 de juny acaba el període de votació de les 3 propostes que més us agradin de les 13 validades de la segona edició dels Pressupostos Participatius de Sant Cebrià de Vallalta. Ho podeu fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania avui dijous de 9 a 14h i de 16h a 19h. i demà divendres de 9 a 14h. Recordeu que poden votar tots els veïns i veïnes de Sant Cebrià sense restriccions d’edat.

La votació:

En la votació podreu votar fins a 3 propostes. Les paperetes que continguin més de tres vots es consideraran nul·les. Seran vots vàlids, no obstant, les paperetes que deixin sense votar alguna de les categories, sempre que en la que sí emetin vot escullin un sol projecte. Es confeccionarà un llistat de totes les propostes votades, ordenat de major a menor nombre de vots, en el qual figurarà el nom, la descripció i el cost econòmic de cada actuació proposada, un cop revisada en el sí de la comissió de gestió tècnica la validesa de tots els vots emesos.

Aquesta llista marcarà l’ordre d’execució dels projectes fins que s’esgoti la quantitat econòmica global fixada en la convocatòria del procés participatiu. En el cas que el cost de les propostes que quedin en segon lloc i posteriors excedeixin el crèdit sobrant de la primera proposta no es podran dur a terme.

Podeu consultar aquí les 13 propostes validades en el document adjunt.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 09:43