Temps de pèsols al Maresme

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 00:00

Consulteu les propostes gastronòmiques dels diferents municipis.

El Pèsol, conegut també com “la perla verda del Maresme”, és un dels llegums amb més tradició de la nostra comarca. Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, durant els mesos de març i abril, nombroses localitats convoquen activitats de divulgació gastronòmica d’aquest producte de la terra, tant preuat com valorat a la cuina i a la taula.

El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques “Temps de Pèsols”, en les quals podeu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.

Consulteu les propostes gastronòmiques dels diferents municipis aquí: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/gastronomia/jornades-i-cites-gastronomiques/temps-de-pesols

Darrera actualització: 23.03.2021 | 11:07