Agenda - Activitats febrer 2023 a Sant Cebrià de Vallalta

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 00:00

Agenda amb les activitats que tindran lloc durant el mes de febrer a Sant Cebrià de Vallalta

TENS ENTRE 16 I 29 ANYS I NO ESTUDIES NI TREBALLES? Tenim una proposta per a tu!

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Fundació Gentis engeguem la segona edició del Projecte Singulars, destinat a joves d'entre 16 i 29 anys que es troben en situació d'atur i fora del sistema educatiu. L'objectiu és reforçar l'ocupabilitat i les competència professionals dels participants. Per inscriure't i més informació: gamartinez@gentis.org / 669 290 538


UNITAT MÒBIL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR. Dijous 9 de febrer de 12h a 13h

L'Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzem una visita de l'oficina mòbil d'informació al consumidor per atendre les vostres consultes i oferir-vos informació sobre temes de consum. Us atendran tècnics especialitzats gratuïtament i de manera personalitzada. Es servei es realitzarà a l'Ajuntament.


2A EDICIÓ CROS DE SANT CEBRIÀ. Dissabte 11 de febrer, a partir de les 10h

El Cros de Sant Cebrià torna a tancar enguany el Circuit Maresmenc de Cros amb la disputa de la nova prova que tindrà lloc al nostre municipi i decidirà els guanyadors d'aquesta edició 2022-2023. La sortida de la prova serà a la zona esportiva municipal. La competició és iniciativa del Consell Esportiu del Maresme, dels Ajuntaments de la comarca i de Gesport.


TALLER DE BATCH COOKING. Diumenge 12 de febrer de 10h a 14h

Amb aquest taller, impartit pel cuiner Jordi Bach i organitzat per l’AMPA de l’escola bressol El Rial, aprendràs a planificar, organitzar i preparar el menjar d’una setmana amb poc temps i optimitzant els recursos de la teva cuina. El taller es farà a l’escola bressol El Rial. Pots fer la teva reserva al 616 28 42 69 o a info@sembrar.cat


- CONFERÈNCIA SOBRE L'ENTORN ANTÀRTIC I LA SEVA INFLUÈNCIA EN LA CLIMATOLOGIA. Dissabte 18 de febrer a les 12h

La sala polivalent de la zona esportiva serà l’escenari de la conferència “Pinzellades de l’entorn Antàrtic i la seva influència en la climatologia”, a càrrec de Mario Manriquez, director tècnic de la Unitat de Tecnologia Marina de les instal·lacions polars espanyoles. La conferència és gratuïta i està organitzada per Vallalta Experiencies. 


- CARNAVAL A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA. Dissabte 18 de febrer a partir de les 17h

A les 17 hores començarà la cercavila amenitzada pel rei Carnestoltes, que sortirà del carrer 1 d'octubre del 2017 i arribarà al pavelló municipal. Posteriorment hi haurà entrega de premis i sopar amenitzat per un DJ.


- PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MEMÒRIES DEL MEU AVI, LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER". Divendres 24 de febrer a les 18:30h

El Centre d'Estudis Sant Cebrià i l'Ajuntament, us convidem a la presentació del llibre de Mercè Domènech Casellas  "Memòries del meu avi, Lluís Domènech i Montaner”, que va ser un dels grans arquitectes del modernisme i va destacar  també com a historiador i polític. La presentació tindrà lloc a la biblioteca de l’IE El Pi Gros.

 

 

Darrera actualització: 03.02.2023 | 09:11