El CF Sant Cebrià organitza una lliga de futbol femení

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 00:00


La competició comença aquest dissabte a la tarda al camp de futbol municipal, escenari en el qual es disputaran totes les jornades. A banda del conjunt local, a la lliga hi participaran 7 equips més de la comarca i de la província de Barcelona

Aquest dissabte 28 de gener a partir de les 17 hores es donarà el tret de sortida a la lliga femenina de veteranes + 30 de futbol 7 que organitza el CF Sant Cebrià de Vallalta. A banda de l’equip local, hi participaran 7 equips més de la comarca i de la província de Barcelona: CF Calella, CF Singuerlin, FC Cardedeu, Mums BCN, CF Fogars, CE Arenys de Munt i Femení Maresme.  

La competició comptarà amb 7 jornades i una jornada final que serà en format Copa i totes es disputaran al camp de futbol municipal. 

El sènior femení del CF Sant Cebrià debutarà a les 17 hores davant les Womens Soccer School Barcelona Mums. A la mateixa hora, jugaran el CF Calella contra el Femení Maresme. A les 18 hores serà el torn dels partits entre CF Fogars i CF Singuerlin i FC Cardedeu contra CE Arenys de Munt. 

Amb la creació d'aquesta lliga, el CF Sant Cebrià fa un pas endavant pel que fa a la promoció del futbol femení, tot just un any després de la creació del sènior femení. 

Notícia relacionada: Sant Cebrià de Vallalta celebra el 1r Torneig Maria Puigvert, el primer de futbol femení de la seva història

Darrera actualització: 27.01.2023 | 11:33

Imatges