Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Em complau donar-vos la benvinguda a aquest espai virtual, que té com a objectiu principal facilitar la comunicació i la interacció entre l'Ajuntament i els veïns i veïnes del nostre municipi.

En aquest portal hi trobareu la informació actualitzada de tot el que fa referència al nostre poble: actualitat d'interès general i municipal, agenda d'activitats, dades obertes sobre l'administració i el govern municipal, així com tota la informació dels tràmits i serveis municipals que us oferim.

Tal com apuntava i d'acord amb el que estableix la Llei de Règim local vigent, que incideix de manera especial en la transparència i la participació de la ciutadania, la web de l'Ajuntament us ofereix la possibilitat de gestionar els vostres tràmits electrònicament, de manera còmoda i eficaç a través del Portal de Tràmits i la Carpeta ciutadana.

A l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta treballem amb el compromís de millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes, fomentar el desenvolupament sostenible i preservar la identitat i el patrimoni del nostre poble.

Evidentment, estic a la vostra disposició perquè em pugueu transmetre les vostres demandes, opinions, queixes o suggeriments. Ho podeu fer a través del whatsapp d'nformació i participació municipal (644 65 20 27), a l'opció whatsapp de l'alcade. Tots els missatges seran contestats i derivats a l'àrea corresponent.

Moltes gràcies per la vostra visita i esperem que aquesta pàgina web us sigui d'utilitat. Estem al vostre servei per donar-vos tot el suport i l'assistència que necessiteu.

Salutacions cordials,

Albert Pla i Besolí,
Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta

Biografia


Nascut a Sant Cebrià de Vallalta el 1992, és Graduat en Comptabilitat i Finances per la Universitat de Girona i Màster en Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya.

Militant d’ERC des del 2015, manté relació amb el grup municipal d’ERC de Sant Cebrià de Vallalta des del 2011 on ha ocupat diferents càrrecs com el de President de l’executiva local, Secretari d’imatge i Portaveu municipal.

La seva vida laboral es va iniciar a l'empresa familiar local dedicada al cultiu i comercialització de fruites i verdures. Un cop finalitzats els estudis universitaris va estar 5 anys treballant a l'àrea de recursos humans d'una important empresa càrnia gironina i, des del 2019, exerceix d’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta.

Ha format part de diverses entitats del municipi, entre les quals, el Club de Bàsquet Sant Cebrià on va ser-ne president del 2015 al 2018. També és membre d’Òmnium Cultural i del grup de teatre local, Sofocus. 

Darrera actualització: 30.11.2023 | 13:45
Darrera actualització: 30.11.2023 | 13:45