Salutació de l'Alcalde

Hola a totes i tots!

Us dono la benvinguda a la pàgina web municipal de Sant Cebrià de Vallalta. Un nou web més modern, accessible i visual que us permetrà trobar la informació que esteu buscant de forma àgil i ràpida.

En aquest portal hi trobareu la informació actualitzada de tot el que fa referència al nostre municipi: actualitat d’interès general i municipal, agenda d’activitats, dades obertes sobre l’administració i el govern municipal, així com tota la informació dels tràmits i serveis municipals que us oferim.

Aquest portal vol ser un referent d’intercanvi d’informació entre la ciutadania i l’ajuntament per assolir els objectius de transparència, participació i col·laboració, unes característiques que conformen el que avui anomenem govern obert.

Posem doncs a la vostra disposició aquest espai perquè trobeu tot el necessari relacionat amb l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta; des de la composició del Consistori, els grups municipals a l'Acció de Govern que portem a terme dia a dia. També tot allò relacionat amb la possibilitat de fer els tràmits d'una manera més ràpida a partir de la Seu electrònica.

Confio que serà de la vostra utilitat.

Albert Pla i Besolí

Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta

Biografia

Nascut a Sant Cebrià de Vallalta el 1992, és Graduat en Comptabilitat i Finances per la Universitat de Girona i Màster en Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya.

Militant d’ERC des del 2015, manté relació amb el grup municipal d’ERC de Sant Cebrià de Vallalta des del 2011 on ha ocupat diferents càrrecs com el de President de l’executiva local, Secretari d’imatge i Portaveu municipal.

La seva vida laboral es va iniciar a l'empresa familiar local dedicada al cultiu i comercialització de fruites i verdures. Un cop finalitzats els estudis universitaris va estar 5 anys treballant a l'àrea de recursos humans d'una important empresa càrnia Gironina i, actualment des de les passades eleccions municipals celebrades el 2019, exerceix d’Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta.

Ha format part de diverses entitats del municipi, entre les quals, el Club de Bàsquet Sant Cebrià on va ser-ne president del 2015 al 2018. També és membre d’Òmnium Cultural.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 19:10
Darrera actualització: 02.02.2023 | 19:10